proizvođač kočionih diskova U Kini – Qihai Auto

Mi smo proizvođač poruclanskih disk kočnica, I osnovani smo 1995, kao profesionalni proizvođač disk kočnica od porculana, proizvođač kočnica rotora. I kompanija ima više od 4.000 sorti modela, i izvozimo u Sjevernu Ameriku, Evropu i druge zemlje.

Specijalizirani smo za disk kočnice automobila i disk kočnice kamiona, disk kočnice prikolice.

Kočioni disk Za automobile: FORD, GM, CHEVROLET, BMW, Volkswagen, MERCEDES-BENZ, AUDI, TOYOTA, MAZDA, NISSAN, MITSUBISHI, HONDA, SUZUKI, ISUZU, CITROEN, PEUGEOT, OPEL, KIA, HYUNDAI, DAEWOO \ t

Kočioni disk za kamione i prikolice: BPW, Volvo, SAF, Mercedes, DAF, MAN, Iveco, RVI, Scania

<<<<< Molimo vas pogledajte više kočionih diskova >>>>>

 

Kompanija pokriva površinu od 100.000 kvadratnih metara, građevinska površina od 45.000 kvadratnih metara, sa 2 seta od 7 tona kupole, jedan set od 10 tona čaše-ola, običan tokarilica, numerička kontrola mašine, bušilica za više od 200 kompleta,

samočisteća linija za pakovanje, inspekcijski odsek u vlasništvu balansne test mašine, laboratorija za performanse materijala i čitav niz laboratorijskih instrumenata za ispitivanje kvaliteta proizvoda. A proizvodnja je veća od 3 mil lion komada za jednu godinu.

I takođe ima svoja prava na uvoz i izvoz. I kompanija ima više od 4.000 sorti modela, i izvoz u Sjevernu Ameriku, Evropu i druge zemlje. I također smo prošli kroz TS16949 Međunarodni certifikat.

Mi smo pokriva područja od 100.000 četvornih metara, građevinska površina od 45.000 četvornih metara, i imaju dvije napredne linije za automatsko lijevanje, i sa više od 50 kompleta CNC obradnih linija, inspekcijski odjel u vlasništvu Balansiranje test mašina, materijalne performanse laboratorija i cijeli niz laboratorijskih instrumenata za ispitivanje kvaliteta proizvoda. I proizvodnja je više od 4 miliona komada za jednu godinu.

Naša kompanija je već razvila snažnu tehnološku snagu i čini nas jednim od vodećih u ovom polju, možemo dizajnirati i razvijati proizvode nezavisno prema zahtjevima kupaca. Savršeni sistemi za upravljanje tehnikama sa sistemom za testiranje spojeva i sobom za praćenje kvaliteta obezbeđujući proizvode visokog kvaliteta. ATS Sutra će biti još sjajnije!

Trenutno prodajemo na različitim kontinentima, kao što su Sjeverna Amerika (SAD, Kanada, Meksiko, itd.), Južna Amerika (Urugvaj, Brazil, itd.), Europska (Njemačka, Rusija, Italija, itd.), Afrika. ti regioni su zadovoljni našim proizvodima i preuredili. Zašto bismo mogli biti ispred drugih u svakom segmentu koji smo dotakli, evo razloga.

 

<<<< Oprema proizvođača >>>>>

<<<< Naš tim >>>>>

<<<< Naša izložbena soba >>>>>